ICT-Advies

Layered presentation

ICT wordt door met name kleine- en middelgrote ondernemingen niet zelden als een lastig te doorgronden kostenpost gezien. Of louter als middel om hetzelfde werk met minder mensen te doen. Wij zijn van mening dat ICT kan bijdragen aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en uiteindelijk kan bijdragen aan de winstgevendheid. Wij geloven dat doordachte ICT uw medewerkers in staat stelt zich te focussen op de zaken die belangrijk zijn voor uw onderneming.

Ons ICT-advies richt zich op het leveren van meetbare toegevoegde waarde. Dat begint met het begrijpen van uw onderneming, uw primaire processen en uw ambities. U weet zelf heel goed waar winst te behalen valt. Winst in efficiency en in euro's. Wij kunnen u adviseren hoe ICT toe te passen om dat doel te bereiken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

U heeft het gevoel dat ICT één of meerdere processen zou kunnen optimaliseren. Denkt u bijvoorbeeld aan een klantmanagementsysteem (CRM) die ervoor kan zorgen dat uw verkoopafdelingen altijd de beschikking heeft over de juiste prijzen en promoties. Centraal via een mobiele oplossing toegang heeft tot alle klantgegevens, orders en nog niet afgehandelde klachten.

Gebruikt iedere afdeling haar eigen software voor allerlei toepassingen? En kost het u veel tijd en moeite een integraal beeld te krijgen van wat er speelt in uw onderneming en denkt u dat een ERP-oplossing voor MKB iets voor u zou kunnen zijn?

Met onze ruime kennis van (integrale) bedrijfsoplossingen zijn wij uitstekend in staat u te adviseren over de mogelijkheden én toepassingen. Daarnaast kunnen wij u een helder beeld schetsen van doorlooptijden, risico's en kosten. Aego werkt samen met toonaangevende ICT-partners. Eén onafhankelijk aanspreekpunt voor een veelvoud aan expertises.

Aego kan u ondersteunen als onafhankelijk adviseur bij uw pakketselectie. Wij stellen op basis van uw behoeften het programma van eisen en wensen op, bepalen selectie- en waarderingscriteria en spelen een centrale, onafhankelijke rol als contactpersoon voor de diverse aanbieders. Als uw adviseur verwerken wij de toetsingsresultaten in begrijpelijke rapportages op basis waarvan uw management de juiste keuzes maken.

Zoekt u een onafhankelijke en ervaren project manager, maar bent u bang voor de hoge kosten die daar doorgaans mee gemoeid zijn? Wij denken graag met u mee over een betaalbare constructie zodat uw project in goede handen is tegen redelijke kosten.

Zoekt u een onafhankelijke adviseur die u helpt uw ICT-leverancier te kiezen? Of zoekt u een adviseur die helpt de prestaties van uw ICT-leverancier tegen het licht te houden? Twijfelt u aan de kostenprognoses van uw leverancier? Wij zijn onafhankelijk en geen ICT-leverancier. Wij beoordelen professioneel en klinisch uw leverancier, zodat u weet waar u aan toe bent.

Cloud, SaaS, Mobile, Open Source, ... u hoort en leest van alles en vraagt zich soms terecht af of u iets niet doet, wat de concurrentie wel doet. Soms kan het geen kwaad eens een aantal nieuwe technologien of trends te laten verklaren door een ervaren ICT-adviseur. Wij doen dit niet alleen graag maar zelfs vrijblijvend voor u. Mogelijk zijn er toepassingen die veel u voor uw onderneming kunnen betekenen. Mogelijk investeert u juist teveel tijd en middelen en bent u meer met uw ICT bezig dan de ICT voor u werkt. Wij adviseren u graag!

U heeft één of meerdere fysieke verkooppunten en wilt weten wat een online verkoopkanaal kan toevoegen aan uw omzet? U zoekt een betaalbare partner die meer kan dan alleen een website bouwen? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee óf, en hoe online media toegevoegde waarde kan bieden in uw specifieke situatie..

1   Interim management, Project- en Programma Management.

2   Advies voor startende ondernemingen en ondernemingen in de tweede fase.

3   Onafhankelijke pakket- en leveranierselectie.

3   IT-Strategy

3   Senior IT Search