Full Service Internet

Layered presentation

U kunt tegenwoordig op iedere hoek wel iemand vinden die een prachtige website voor u kan bouwen. Met behulp van commercieel verkrijgbare middelen heeft u binnen 48 uur een nieuwe website. De vraag is of uw online investeringen wel het rendement opleveren wat u voor ogen had.

Samen met onze partners is Aego een full-service internetbureau. Van concept en strategie, van realisatie tot beheer. Dit betekent dat wij de kennis van uw bedrijf en uw markt combineren met een ongelooflijke hoeveelheid talent aan creatief design en development. Full Service Internet dus; één aanspreekpunt voor uw off- en online marketingaspecten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bedenken samen met u een online strategie en voeren deze met u uit. Wat is uw business, uw markt, uw doelgroep, uw producten en wie zijn uw concurrenten? Welke online concepten kunnen in welke mate bijdragen aan uw succes? Wilt u uw naamsbekendheid vergroten met digitale campagnes? Wilt u een specifieke productgroep digitaal promoten? Wilt u meer service bieden aan uw klanten, bijvoorbeeld door de klant 24x7 inzicht te geven in product- of service-informatie, orderstatussen, productspecificatie of aanbiedingen?

Creative Design. Wij kunnen u vakkundig en snel helpen met creative design. Van (nieuwe) huisstijl, logo-design, brochures en reclamemateriaal. Aego werkt samen met toonaangevende bureau's, van professionele grafisch ontwerpers tot fotografen en videomakers.

Internet-ontwikkeling. Heeft u een helder beeld van wat u wilt? Samen met onze partner kunnen wij snel en vakkundig uw wensen realiseren. Van (corporate) web site tot online promotie op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest en Instagram.

Wij ontwikkelen niet alleen. Wij zorgen ook voor het beheer van uw domeinnamen, de hosting van uw website en het vindbaar maken op zoekmachines's als Google en Bing. U kunt met ons ook afspraken maken over het contentbeheer van uw website of zelfs de interactie met uw doelgroep (deels) uitbesteden.

U heeft één of meerdere fysieke verkooppunten en wilt weten wat een online verkoopkanaal kan toevoegen aan uw omzet? U zoekt een betaalbare partner die meer kan dan alleen een website bouwen? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee óf, en hoe online media toegevoegde waarde kan bieden in uw specifieke situatie. En natuurlijk doe wij ook de uitvoering.

1   Internetconcepten en Strategie.

2   Ontwikkeling van websites en mobiele toepassingen.

3   Hosting en Contentbeheer (met Partners).

4   Zoekmachine optimalisatie (SEO).

5   Direct E-Mail campagnes.

6   Webapplicatie-ontwikkeling, front- en backend integratie.