Over ons

Honey

Een multifunctioneel adviesburo voor managementadvies tot solution development

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij helpen ondernemingen in belangrijke fases van hun levenscyclus. Start-up's begeleiden wij bij alles wat bij de start van een onderneming komt kijken: van ondernemingsplan tot go-to-market strategie. Van managementadvies tot (online) media development.

Ondernemingen in de groeifase staan voor andere uitdagingen: definieren van personeelsbeleid en het creëren en toepassen van HR-instrumenten tot herdefinitie van de verkoopstrategie. Van productontwikkeling tijdelijk invulling van executive management, project- of programma management. Van logistieke vraagstukken tot ICT-uitdagingen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

U kiest voor ons wanneer u behoefte heeft aan een adviseur die niet alleen maar aan de zijlijn staat, maar die u op alle fronten praktisch ondersteund. Die de taal van de ondernemer spreekt en verstaat.

U kiest voor ons wanneer u een adviseur zoekt die veelzijdig is, én toegang heeft tot een groot netwerk aan echte professionals.

U kiest voor ons wanneer u een kleinschalig adviesburo zoekt, met korte communicatielijnen en een ongekend hoog productienivo en snelheid van acteren. Een adviesburo dat u niet verrast met rekeningen voor werk waarbij u twijfels heeft over de toegevoegde waarde.

100%
COMMITMENT
100%
SNELHEID
100%
EXPERTISE
100%
NETWERK