Project Management

Layered presentation

Een project is een tijdelijke organisatievorm met een vooraf gedefinieerd doel, budget, structuur en eindresultaat. Het inhuren van een externe (ervaren) project manager geniet in veel gevallen de voorkeur boven het aanwijzen van een interne medewerker. Waar projectmedewerkers van uw organisatie niet zelden grote moeite hebben hun dagelijkse werk met projectactiviteiten te combineren, geldt dit voor de project manager in het bijzonder. Een externe manager maakt geen deel uit van de dagelijkse activiteiten en kan zich volledig focussen op het begeleiden van het project tot een succesvol eindresultaat. Project Management vraagt als geen ander vakgebied om ervaring, inzicht, vastberadenheid en discipline, nauwkeurigheid, autoriteit, flexibiliteit en bovenal een uitstekend inzicht in de kwaliteiten en belangen van alle betrokkenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze interim project managers zijn gespecialiseerd op het vakgebied ICT, in het bijzonder ERP en softwareontwikkeling. Voor andere disciplines zoals Logistiek, Supply Chain Management, Telecom, Retails, Real Estate etc. maken wij gebruik van ons netwerk van project managers.

Gordon Vink   Senior Management Consultant. Ervaren bestuurder, ondernemer en bedrijfsstrateeg met een specialisatie in en passie voor jonge ondernemingen met groeipotentieel. Vakgebieden executive management, verandermanagement, marketing & sales, innovatie, ICT en Media Development.